PLASE ÎMPOTRIVA INSECTELOR

pentru orice ușă sau fereastră

Protecție perfectă împotriva insectelor sau polenului

Tipuri Plasa plisata

Plase Plisate

Plasele plisate oferă o soluție eficientă, elegantă și cu economisirea spațiului. Datorită profilului cu rol de mânere, este posibilă acționarea plasei de pe ambele părți pe toată înălțimea ei. Datorită profilelor plate și foarte înguste, poate fi montată perfect în spatele oricărui dispozitiv de protecție solară, inclusiv la ferestre. Închiderea completă a plasei în laterala cadrului o ferește de îngheț și permite menținerea ei montată chiar și pe perioada iernii.

Plase tip rulou

Plasele de tip rulou sunt unele dintre cele mai des întâlnite sisteme de protecție împotriva insectelor. Caseta compactă, șinele de ghidare și bara de închidere sunt prevazute cu perii de etanșare. Arcul tensionat din casetă și frâna asociata acestuia permit ridicarea rapidă dar cu închidere lină a plasei. Este un sistem practic, potrivit oricărui tip de ferestre, iar caseta permite protejarea plasei in sezonul rece.

plasa rulou
Plasa glisanta

Plase Glisante

Un sistem premium cu cadrul plasei executat din aluminiu extrudat cu o lățime de 60mm asigură stabilitatea geometrică și împiedica voalarea plasei. Caracteristic acestor plase sunt periile de etanșare pe tot perimetrul, îmbinarea perfectă a colțurilor și sistemul de glisare pe role cu alunecare lină și protecție împotriva ridicării ce permit utilizarea ușoară a sistemului. Se poate realiza in variante cu pâna la 6 foi glisante.

Plase cu balamale sau fixe

Sistemul clasic de protecție împotriva insectelor este potrivit pentru toate tipurile obișnuite de ușă și fereastră și poate fi montat în câțiva pași simpli. Oferă o protecție eficientă care poate fi integrată perfect din punct de vedere vizual. Dimensiuni mici de instalare, fixare în diferite moduri și flexibilitatea cadrelor de prindere oferă o personalizare cu design modern. Pot fi comandate doar in sistemul constructiv premium.

Plasa cu balamale