RULOURI TEXTILE

cu sistem ZIP, pentru fațade sau grădini de iarnă

Eficient, translucid, modern

Rulou textil ZIP
Sistem ZIP

Sistem ZIP

     Rulourile textile asigură o temperatură interioară plăcută și condiții optime de muncă sau relaxare. Tehnologia de producție a țesăturilor folosite oferă o rezistență ridicată la condițiile climatice extreme, cum ar fi vântul, schimbările de temperatură, umiditate.

     Sistemul ZIP este unic datorită arcului lamelar ascuns în șina de ghidare pe toată lungimea acesteia; țesătura rămâne tensionată mai mult timp. Rulourile se pot realiza cu caseta vizibilă sau mascată in fațadă.

Veranda

     Sistemul Veranda, în cadrul rulourilor textile, este o combinație de materiale de înaltă calitate și design modern. Este potrivit pentru montarea pe orice grădină de iarnă sau structură de pergolă. Întregul sistem al acestui tip de rulouri textile este produs din materiale rezistente la coroziune, iar țesătura este complet ascunsă în cutie în stare închisă. În stare deschisă țesătura este menținută la distanță de sticla pe care o umbrește datorită șinelor de ghidare și a sistemului de arcuri care menține țesătura în tensiune constantă.

     Țesătura asigură un confort vizual în interior, oferă izolație termică și fonică, poate fi opacă sau translucidă. Sistemul este extrem de durabil, rezistent la foc și respinge murdăria și se va armoniza perfect cu casa ta. Datorită iluminării LED integrate, vă veți putea bucura de verandă și mai mult, iar seara lungă de vară va fi și mai plăcută.

Veranda
Sistem Veranda

Culori uzuale

RAL 1015

RAL 7016

RAL 8014

RAL 9007

RAL 9016

DB 703

Înafara culorilor uzuale prezentate mai sus, componentele structurale (casetă, șine, distanțieri) pot fi vopsite în orice culoare RAL,  iar materialele textile sunt într-o gamă extrem de variată.

Actionare smart
Acționare Smart

Actionare - Smart Home

Rulourile textile și sitemele pentru verandă se acționează electric cu comutator sau telecomandă, dar și manual cu manivelă, in cazuri excepționale. Adevaratul beneficiu constă în conectarea lor cu senzori dedicați și la un dispozitiv SMART HOME, cu ajutorul căruia se poate asigura securitate, confort, performanță energetică și control de la distanță prin smartphone sau tabletă. Sistemul SMART HOME se poate adapta și sistemelor deja montate.