STORURI sau JALUZELE VENETIENE

confortul ferestrei tale

Pentru o fațadă cu design atractiv

Stor lamela C simpla

Lamele C simple

     Cu lamele ușor curbate și flexibile, fabricate dintr-un aliaj foarte elastic, jaluzelele exterioare simple sunt cele mai variate ca dimensiuni, având lățimi de 50, 60, 80 și 100mm. Acestea sunt foarte adaptabile, utilizându-se și la interior (cele de 50mm). Se disting printr-o înălțime minimă a pachetului de lamele, fiind soluția optimă în situațiile cu spațiu limitat pentru castetă.

     Pentru linii delicate ale arhitecturii răspunsul este un stor cu lamele flexibile, caracteristică ce le permite revenirea la forma inițială chiar după încărcări mari din vânt.

Lamele C bordurate

     Storurile cu lamele bordurate în formă de C sunt tipul preferat pentru umbrirea exterioară. Au lățimea de 65 sau 80mm și ghidaj pe cablu sau șine din aluminiu, care,  împreună cu bordurile laterale ale lamelei,  asigură o stabilitate suplimentară la vânt.

     Storurile C bordurate sunt cele mai populare la locuințe, dar și pentru birouri sau săli de conferințe, unde se recomandă sistemul DUO în care lamelele de la partea superioară și inferioară sunt înclinate diferit, sistem ce permite un control suplimentar al luminii.

Stor lamela C bordurat
Stor lamela Z

Lamele Z

     Cu lățimi de 70 sau 90mm, storurile cu lamele Z sunt cele mai dezvoltate din punct de vedere tehnologic. Datorită garniturii de-a lungul întregii lamele și a formei, aceste storuri odată închise creează o zonă tampon in fața ferestrei, ajutând la termoreglarea spațiului interior.

     Forma geometrică modernă, suprafața mare la care se pot  fabrica, rezistența crescută la vânt, variabilitatea ansamblului, designul tehnic și umbrirea perfectă permit acestui tip de storuri să creeze un element de umbrire unic pentru toate tipurile de fațade.

 

Lamele S

     Storul cu lamele S reprezintă soluția superioară in ceea ce privește scopul și designul sistemelor de umbrire exterioare. Cu control fin al unghiului de rotire, storurile asigură confortul termic prin reflexia razelor soarelui ce cad pe fațadă, dar permit și controlul luminii ce pătrunde în interior asigurând un confort sporit.

     Cu lățimea de 65 sau 90mm și ușoara unduire a formei, lamelele S oferă o eleganță deosebită și un element de umbrire unic în această gamă.

Stor lamela S
Stor Titan

Lamele Titan

     Titan 90 este un produs de top absolut printre jaluzelele exterioare. Acest stor este cu acționare pe lanț și elemente de siguranță împotriva intrușilor. Forma lamelelor și modul în care este construit și montat întregul sistem face ca ementele de control să nu poată fi accesate direct, ceea ce însemnă că în poziție închisă este împiedicată manipularea storului din exterior.

     Forma specială a lamelelor are ca rezultat obturarea fără goluri a ferestrelor, iar sistemul de funcționare permite blocarea în poziție fixă a storului în momentul în care întâlnește un obstacol chiar și după indepărtarea acestuia.

Culori uzuale

RAL 1015

RAL 7016

RAL 8014

RAL 9007

RAL 9016

DB 703

Înafara culorilor uzuale prezentate mai sus, componentele structurale (casetă, șine, distanțieri) pot fi vopsite în orice culoare RAL,  iar lamelele pot fi comandate în aproximativ 20 de culori, în funcție de tipul lor.

Actionare smart
Acționare Smart

Actionare - Smart Home

Storurile se acționează electric cu comutator sau telecomandă, dar și manual cu manivelă, in cazuri excepționale. Adevaratul beneficiu constă în conectarea lor cu senzori dedicați și la un dispozitiv SMART HOME, cu ajutorul căruia se poate asigura securitate, confort, performanță energetică și control de la distanță prin smartphone sau tabletă. Sistemul SMART HOME se poate adapta și sistemelor deja montate.